Daniel_DH Wines

DH Wines informerer

En ny generation af vinentusiaster

DH Wines

En ægte vinkælder i ordets bedste forstand… Her kan du møde Daniel Hansen, en passioneret selvlært vinkender der kan fortælle hver en historie der knytter sig til hele kælderens sortiment. Ambitionen er at dække hele paletten af vine fra de let drikkelige følgesvende, der serveres til de nære samtaler mennesker imellem til de opmærksomhedskrævende og ambitiøse vine, der drager vinnydere dybere ind i vinens enorme forunderlige univers.

Med andre ord kan du her købe vin til hverdag og fest, til underholdning og til blær, til at slukke tørsten eller til at få maden til at søge mod nye niveauer

Daniel_DH Wines
Paul Jaboulet 2020 fra DH Wines

December måneds højdespringer

Cotes du Rhone Villages 2020 , Paul Jaboulet

Côtes-du-Rhône Villages fra Domaines Paul Jaboulet Aîné er sammensat af Grenache (32%), Syrah (24%), Mourvèdre (26%), Carignan (14%) og andre druer som Muscardin og Cinsault. Druerne hentes på forskellige økologiskdyrkede parceller i ”Villages”-distriktet i den sydlige del af Rhône.

Selv om foråret 2020 var et af de varmeste, man har oplevet i Frankrig, bragte nogle få regnbyger vand og kølighed i vinmarkerne. Blomstringen foregik tidligt, men ellers perfekt. Pga. en ekstrem varmeperiode uden regn fra primo juli, frygtede man tørke-stress hos druerne, men eftersom man oplevede et tidligt farveskifte på klaserne – hvor druerne derefter kræver knap så meget vand – undgik man katastrofen. Høsten begyndte allerede ultimo august, og da vejret var perfekt, kunne man vente med at høste druerne på de forskellige parceller, til de var optimalt modne. Resultatet blev perfekte, sunde, aromatiske og smagfulde druer, som lovede en stor årgang. Vinen er gæret på ståltanke, og er derefter modnet i 6-9 måneder på store franske træfade.

Tal med vores vinspecialist på telefon 22 87 32 05

Grape fra DH Wines

En af vores missioner

At kunne tilbyde vores kunder god vin, der beriger smag & sjæl.

Liggende rødvinsflaske fra DH Wines

Vores rødvine

  • Cabernet Sauvignon
  • Merlot
  • Pinot Noir

Vores hvidvine

  • Chardonnay
  • Sauvignon Blanc
  • Riesling
Liggende hvidvinsflaske fra DH Wines

Vinsmagning & besøg

Hos DH Wines har du / I mulighed for at booke os til en privat vinsmagning, stor som lille.
Vi sammensætter menuen efter dine/Jeres ønsker. Det kunne f.eks. være Italiensk, Sydafrikansk, Spansk, Amerikansk aften, mulighederne er mange.
Ring, skriv eller kom forbi for et personligt møde.
Kirsten & Daniel

Vin til bryllupper & andre store begivenheder

DH Wines tilbyder I samarbejde med dig/Jer at sammensætte en fin vinmenu der passer perfekt til den menu du/ I har valgt til enten Bryllup, Konfirmation, Barnedåb eller en rund fødselsdag. Vi ved netop hvor vigtig samspillet mellem mad og vin er.

Kontakt os gerne for et personligt møde samt smagning

Vær blandt de første til at modtage vores mange gode tilbud

Tilmeld dig til at modtage vores nyhedsbrev

Du skal være velkommen tilbage en anden gang

Du skal være fyldt 18 år for at kunne besøge vores hjemmeside

Er du fyldt 18 år?