2021

Son Prim Marie José 2021

Top Cuvéen på Chardonnay fra Son Prim lavet af den dygtige winemaker Jaume Llabrés.

199 kr.

6 på lager

Druer

100% Chardonnay

Årgang

2021

Profile

Halvtør

ALKOHOL

15 %

VOLUME

750 ml

BESKRIVELSE

Top Cuvéen på Chardonnay fra Son Prim lavet af den dygtige winemaker Jaume Llabrés.

Smuk lysegul gylden farve. Næsen er overdådig og elegant på samme tid; med florale noter, frisk hasselnød og vanilje. Fyldig og en smule smøragtig i smagen, hvor den byder på pære og ferskner med praj af krydderier og hasselnødder. 50 % af vinen er lagret 8 måneder på franske egetræsfade mens den anden halvdel ligger på stål for at fastholde friskhed i vinen. De unge egetræstanniner giver vinen en flot rund vedholdenhed og svagt cremet finish. En fantastisk og gennemført Chardonnay fra Son Prim med flot harmoni og balance.

Vi kendte ikke SON PRIM før en af vores mange berejste og vinkyndige kunder bragte navnet på banen. Og stor tak for dét! For her får du kort fortalt spansk topklasse til yderst gavmilde priser.

Eventyret går tilbage til starten af 90’erne, hvor Jaime Llabrés beplantede et lille stykke land på Mallorca – nærmere bestemt Pla de Mallorca på den centrale del af øen. Her forsøgte han sig med blandt andet Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay bare for at se, om stokkene kunne trives i den lerholdige jord.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de gode tilbud før alle andre

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...