2015

Seriously Old Dirt by Vilafonté 2015

En vegansk-venlig blanding af Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Cabernet Franc, der har modnet på ældre franske egetræsfade i 18 måneder.

249 kr.

6 på lager

Druer

Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Merlot

Årgang

2015

Profil

Tør

Alkohol

14%

Volume

750 ml

BESKRIVELSE

Vilafonté blev kåret som årets fremragende vinproducent og årets rødvinsproducent 2021 af International Wine & Spirit Competition. Det er en anbefaling til at prøve denne vin fra dem. Men hvis du har brug for mere…
 
94 point, “Spændende smag af sød morbær, sort blomme, kanel og cedertræ. Super frisk og elegant, koncentreret og alligevel let på fødderne.” – Decanter World Wine Awards
 
Greg Sherwood er en Master of Wine og en højt respekteret ekspert i Sydafrikas vine, så når han siger, at dette er “en fantastisk vin til den kyndige fine vindrikker”, er det værd at lægge mærke til. Han fortsætter med at forklare, at “succesen og populariteten af ​​etiketten Seriously Old Dirt fra Vilafonté utvivlsomt har været en af ​​de mest betydningsfulde succeshistorier inden for den sydafrikanske vinindustri i løbet af de sidste 5 år.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Seriously Old Dirt er den eftertragtede andenvin fra Vilafonté. Den minder os om en anden sydafrikansk klassiker, Chocolate Block fra Boekenhoutskloof, og den får en lignende kultfølge. Forskellen er, at druerne kommer fra Stellenbosch og Paarl, og holdet bag bringer et væld af erfaringer fra Californien. En vegansk-venlig blanding af Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Cabernet Franc, der har været modnet på ældre franske egetræsbarriques i 18 måneder, Seriously Old Dirt har en følelse af silke og smag af crème de cassis, sorte kirsebær, blåbærmuffin, Blommecrumble, grafit, cedertræ, Chinese five spice, fløde, saltet lakrids og noget skovagtigt, næsten som bark og brambles. Ny i Harvey Nichols-serien, dette er ikke at gå glip af, og vi anbefaler at servere det med noget rigt og urtet, som f.eks. lammesteg.
 
Vilafonté blev grundlagt i 1997 på bænken i Simonsberg-bjergene og tager sit navn fra den unikke vilafontes-jord, en af ​​de ældste dokumenterede jordtyper på planeten. Disse gamle jorder er blevet dateret til et sted mellem 750.000 og 1,5 millioner år gamle, deraf navnet ‘Seriøst gammelt snavs’. Vinene, der kommer fra dem, er en mesterklasse i renhed og raffinement. Holdet af visionære bag Vilafonté er lige så unikt som den jord, der består af Mike Ratcliffe (en innovator og international vindommer), Zelma Long (tidligere Chief Winemaker hos Robert Mondavi Winery) og Dr. Phil Freese (som brugte 13 år på at dyrke vin på Robert Mondavi, hjalp med at designe den første Opus One-vingård og har rådført sig for folk som Cakebread, Far Niente, Seghesio, Warwick og Rustenburg). Med cv’er og sådan terroir er dette en vingård at holde et vågent øje med.
VilafontéSeriously Old Dirt
Sydafrika·Paarl·Vilafonté·Rødvin·Blanding

4,2 – 4418 bedømmelser

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre her:

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.