2021

Pfaffl Austrian Pepper Grüner Veltliner 2021

Du kan være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten hos Pfaffl, der har vundet en del priser.

99 kr.

24 på lager

Druer

Grüner veltliner

Årgang

2021

Profil

Halvtør

Alkohol

12,5%

Volume

750 ml

BESKRIVELSE

Du kan være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten hos Pfaffl, der har vundet en del priser – både for deres vine, men også for selve vinhuset.
Kåret som “Best Producer Austria” ved dette års Mundus Vini Spring Tasting 2022. 
Sprød og frugtig østriger – en ægte sommervin.
Rigtig god til milde og bløde oste. 

Kompleksitet drysset med lidt frugt

Når vinen hældes op i glasset, så har den en lys, strågul farve. Dens bouquet er domineret af hvid peber, citrus og æble. I munden er den kompleks. Den starter ud med mineraler, og har en sødme til sig for derefter, at slutte af med den hvide peber. På trods af sin kompleksitet, så har den en skøn balance, hvilket er med til at gøre den dejligt forfriskende. En skøn sommervin til de varme dage og aftener. 

Den smager allerbedst ved en temperatur på 10-12 grader. 

Østrigsk succes

Pfaffl er et familieforetagende, der har eksisteret i over 40 år. Roman Josef og Heidemarie står i spidsen nu, men deres forældre hjælper stadig til, hvor de kan. Husets vinmarker består af ca. 110 hektar fordelt over 10 forskellige vinområder med stor forskel i jordbunden og mikroklimaet. Dette giver dem mulighed for, at tilbyde et stort sortiment af høj kvalitet. 

Vingården er kåret som “Best Producer Austria 2022” af Mundus Vini, og “European Winery of the Year” i 2016 af Wine Enthusiast – det første østrigske vinhus nogensinde. Derudover, så har flere af deres vine vundet guldmedaljer, hvilket er et bevis på, at Pfaffl har styr på deres produktion. Det er altså vin af høj kvalitet du får fra dem! 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre her:

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.