NV

Mr. Bitter Gritz The Green Spritz Mixer Danmark 70 Cl 11%

DANMARK

119 kr.

17 på lager

Årgang

NV

ALKOHOL

11 %

VOLUME

700 ml

BESKRIVELSE

Mr. Bitter Gritz er en ny Spritz- og drink mix med en tydelig smag af grapefrugt og bergamot. Den har et alkohol-indhold på 11% og kombinerer den klassiske Spritz-aperitif med en sensationel ny grøn farve og smag. Smagen er perfekt afbalanceret mellem sød og traditionel bitter med en klar citruskarakter, der giver en mousserende vindrink eller en traditionel cocktail en håndgribelig, næsten eksplosiv, elegant friskhed. Dens friske smag vil sandsynligvis ændre din opfattelse af en klassisk spritz-aperitif permanent.

Mix din Gritz: 3 dele Prosecco, 2 dele Gritz & 1 del danskvand, samt et par isterninger – Nydes iskold!

Denne danskproducerede spritz er en vaskeægte sommerdrik med en frisk smag af citrusfrugten, bergamotte, og grape. En smag og duft, som man ikke misser! Spritzen, som fremstilles på Bornholm, indeholder langt mindre sukker end andre spritz på markedet. Mr. Bitter Gritz præsenteres i en elegant flaske, og selve drikken får sin superflotte grønne farve fra udtræk af bergamotte.
Spritzen kan med fordel blandes med vodka, gin, champagne eller tequila til lækre sommerdrikke. Blandingsforholdet står på bagsiden af flasken.

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.