Udsolgt!
NV

Krug Grande Cuvée Edt. 166 Brut Champagne

Krug Grande Cuvée er født af én mands drøm, Joseph Krug, om at lave den allerbedste champagne, han kunne tilbyde, hvert eneste år

2.495 kr.

Ikke på lager

Druer

Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Munier

Årgang

NV

Profile

Halvsød

ALKOHOL

12,5%

VOLUME

750 ml

BESKRIVELSE

Krug Grande Cuvée er født af én mands drøm, Joseph Krug, om at lave den allerbedste champagne, han kunne tilbyde, hvert eneste år, uanset de årlige variationer i klimaet. Hvert år ærer House of Krug denne drøm med en ny udgave af Krug Grande Cuvée: Champagnes mest generøse udtryk.

Krug Grande Cuvée 166 ème Édition blev sammensat omkring høsten i 2010. Et år defineret af dets tumultariske klima, viste druerne ikke desto mindre lovende, indtil den kølige afslutning på vækstsæsonen gav anledning til bekymring. Den omhyggelige opmærksomhed, der blev givet til vinstokkene i denne udfordrende periode, og Krugs enestående respekt for hver enkelt jords individuelle karakter viste sig at være afgørende for at sikre et udbytte i godt helbred og ideel modenhed.

Usædvanligt afslørede Chardonnay-vinene fra Côte de Blancs-regionen ikke deres sædvanlige friskhed, men husets ikke-konforme tilgang til Champagne-skabelsen fik os til at modsvare dette med livligheden af ​​årets Meunier-vine, såsom dem fra Sainte-Gemme og Courmas.

Et udvalg af nøje udvalgte, relativt unge reservevine udgør 42% af sammensætningen, mest bemærkelsesværdige blandt dem dem fra år 2000 for deres bemærkelsesværdige struktur og dem fra Oger for deres generøse rundhed. 2006-vinene fra Verzy og Bouzy tilføjede det sidste touch til blandingen og bibragte den den harmoni, der er så afgørende for skabelsen af ​​enhver udgave af Krug Grande Cuvée.

KRUG

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre her:

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...