2018

GlenWood Grand Duc Semillon/Sauvignon Blanc 2018

GlenWood blev grundlagt i 1984 og har etableret sig som en eftertragtet vinproducent på lokale og internationale markeder.

219 kr.

12 på lager

Druer

Semillion/Sauvignon Blanc

Årgang

2018

Profil

Tør

Alkohol

13%

Volume

750 ml

BESKRIVELSE

GlenWood blev grundlagt i 1984 og har etableret sig som en eftertragtet vinproducent på lokale og internationale markeder. Gården har 25 ha under vinstokke, hvorfra der produceres omkring 90.000 flasker årligt – samtidig med at man nøje overholder retningslinjerne for bæredygtigt landbrug, anvender bedste arbejdspraksis og beskytter vores oprindelige fynbos. Gården er omgivet af en fantastisk smuk natur.
 
Alastair Wood, ejer, siger: “GlenWood er først og fremmest vores hjem, som vi har bygget op gennem årene og nyder at åbne for gæster at dele. Jeg byder personligt velkommen til så mange besøgende som muligt og gennemfører selv nogle af turene og smagningerne. DP Burger, fjerde generations medlem af Franschhoek-familien, som er vores General Manager og Kældermester, har været hos GlenWood i tredive år og er lige så meget en del af GlenWood, som jeg er.”
 
Vælg mellem en række forskellige sortimenter, såsom Grand Duc, Vignersons udvalg, GlenWood-serien til hverdagsvine af høj kvalitet og endelig Save The Rhinos-serien, hvor overskuddet går til Rhino Revolution.
Vinstokkenes alder: 22 år
Tæthed: 2800 vinstokke pr
Jord: Veldrænet og let struktureret Clovelly og Avalon 100% tørland forvaltning. Vinstokke plantes 1,4 m fra hinanden for at undgå tæthed, da Semillon kan være kraftig i vækst. Intensiv blad- og skudstyring i oktober giver mulighed for jævn modning og muliggør skygge for udvikling af frugtkoncentration. Dette er en af ​​GlenWoods prisvindende vinmarker.
 
om høsten: Druer blev plukket ved 22,8°B.
Udbytte: 8,8 tons pr.
i kælderen: Druer blev plukket ved 22,8°B og fik otte timers hudkontakt før presning til 1,4 bars tryk. Saften blev efterladt til at sætte sig i to dage, før den blev reol til tønde. Ved kun at bruge vildgær foregik gæringen over en periode på to måneder. Vinen brugte 15 måneder på bundfaldet. Der blev kun brugt 2. og 3. fyld små franske egetræsfade. Sauvignon Blanc komponent blandet i før
aftapning.
 

Produktion: 1412 750ml flasker

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gode tilbud før alle andre.

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.