2020

Vieilles Vignes Elisabeth Chambellan 2020

Det er den perfekte vin til vinterens simreretter eller julemaden.

349 kr.

23 på lager

DRUE

Grenache 88 %, Syrah 10 %, Mourvèdre 2 %

Årgang

2019

PROFIL

Halvtør

ALKOHOL

16 %

VOLUME

750 ml

BESKRIVELSE

Père Caboche Chateauneuf du Pape- EGEN IMPORT 
Farven er dyb rød med blå toner. I næsen finder man kraftige røde frugter og krydderier. Smagen er rund og blød med modne frugter, lakrids og noter af peber. Tanninerne er silkbløde og stringent. Afslutningen er lang og elegant. Det er den perfekte vin til vinterens simreretter eller julemaden.
Grenache 88 %, Syrah 10 %, Mourvèdre 2 %

Domænets historie går tilbage til mindst 1652, hvor det var ejet af Chambellan-familien. Denne familie ejede også ejendommen i 1777, da en datter fra stedet giftede sig med Louis Boisson og på den måde forbandt familien Boisson med ejendommen. Boissonerne arbejdede også som smede i byen og fik heraf tilnavnet “Caboche” (stammer fra det gamle provencalske ord for hesteskosøm). Dette navn blev derfor valgt til ejendommen (Domaine Père Caboche).

Da Emelies Jean-Pierre Boisson (borgmester 2001-2014) ofte var væk hjemmefra, har de fleste af de daglige beslutninger i flere år været i hænderne på hans datter Emilie, som nu er ansvarlig for domænet.

I 2012 giftede Emilie sig med Vincent Durieu

Domaine du Père Caboche dækker 63 hektar, hvoraf 17 ha er Chateauneuf du Pape og resten Cotes du Rhone eller IGP Vaucluse.

Chateauneuf Du Pape

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.