2021

Château Romassan Rosé 2021 Domaines Ott, Bandol

Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv.

289 kr.

24 på lager

Druer

Grenache, Mouvedre, Cinsault og Syrah

Årgang

2021

Profile

Tør

ALKOHOL

13,0 %

VOLUME

750 ml

BESKRIVELSE

Château Romassan ligger midt i distriktet Bandol, i den vestlige del af Var departementet. Undergrunden her består hovedsageligt af mergel, sandsten og kalkaflejringer. Dette, kombineret med områdets ganske særlige klima med masser af sol og varme, men også kølige vinde fra Middelhavet, giver gunstige forhold til vindyrkning. I dag råder man over 70 ha. vinmarker på Château Romassan, med Mourvèdre, Cinsault, Grenache og Syrah.

Rosé fra Château Romassan er sammensat af 50-60% M0urvèdre, 20-25% Cinsault, 20-25% Grenache og en smule Syrah. Det giver en meget aromatisk, kompleks og harmonisk rosévin. Den er først ret blød og frugtrig i munden, med sprøde toner af citrusfrugter og hvide ferskner, men ret hurtigt udvikler den en struktureret og krydret smag, med nuancer af friskplukkede røde bær, som er klassisk for Bandol rosé og især for Ott. Den efterlader en vedvarende og harmonisk eftersmag.

Dens sprødhed og rene stil gør den perfekt til fisk eller fjerkræ i sauce, eksotiske retter med skaldyr eller kalv. Den bør ikke serveres for kold – 10-12 grader er den ideelle temperatur.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få vores gode tilbud før alle andre

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...