2019

Borsaos Tres Picos 2019 – Spanien

Borsaos ubetingede topvin er resultatet af 100% Garnacha (Grenache), samt vinhusets bedste og ældste vinstokke.

199 kr.

18 på lager

Druer

100% Granache

Årgang

2019

Profil

Halvtør

Alkohol

15.0%

Volume

750 ml

BESKRIVELSE

Borsaos ubetingede topvin er resultatet af 100% Garnacha (Grenache), vinhusets bedste og ældste vinstokke samt – ikke mindst 5 måneders lagring i nye franske egetræsfade.

Vinen fremstår dermed dyb kirsebærrød med høj koncentration af kirsebær og blommer lifligt toppet med blomster, brændt karamel, tobak og vanilje. På tungen er vinen rig og velstruktureret med smag af krydret rød frugt – det hele funderet i en mediumkraftig, sprød syre og behagelige tanniner, som får smagen til at slutte afbalanceret og blødt men samtidig med masser af liv og energi.

Tres Picos er en fornem ledsager til den klassiske danske julemiddag med andesteg eller til retter med lam og braiseret kød. Servér den i den sammenhæng let afkølet – efter vores mening ikke over 16 grader – i dag, i morgen eller inden for 10 år fra høsttidspunktet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90 point – Ekstra Bladet, marts 2020

“Kølig krydret stil med masser af karakter. Brombær, vilde krydderier, urter og strejf vanilje i smagen. En spændende og vellavet vin med en flot længde. 90″

90 point – Robert Parker’s Wine Advocate, februar 2021

“A lightly jammy garnacha, offering plenty of fruit with some chocolate. It’s full-bodied with some firmness. Nicely layered with a lightly a lightly smoky undertone. Drink now.”

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle de gode tilbud før alle andre her:

DH WINES NYHEDSBREV

Du kunne også være interesseret i...

Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.