Hvordan det hele startede

Interessen for vin har været der lige fra barnsben af. Med en far som gik utrolig meget op i vin og allerede i en tidlig alder deltog jeg i forskellige vinture til specielt Frankrig og Italien, hvilket er forsat i voksenlivet. Handel med vin har altid været en del af mig og vinrådgivning til familie, venner og bekendte har været en selvfølge, og derved opstod drømmen om engang, at kunne leve af sin passion for de dejlige druer. Hermed var Facebook gruppen DHWineClub opstået og startskuddet til den lille vinkælder var i gang.

Vores passion

Ganske enkelt ” at lære folk at drikke lidt bedre vin til en fornuftig penge”. Den gode kundeservice og ”storytelling” er med til at sætte kunden i centrum samt give tryghed af en god handel.

Vores fremtidsvisioner

Ønsket om at blive dygtigere hver eneste dag i dette fantastiske univers. At bygge på min allerede erhvervede viden om vin fra hele verden, som jeg kan dele med alle mine kunder.

At hele tiden kunne udvide vores vinsortiment og sørge for, at vores kunder får hver enkelt flaske vin til en så favorabel pris som muligt.

Du skal være velkommen tilbage en anden gang

Du skal være fyldt 18 år for at kunne besøge vores hjemmeside